Nors gyvų lėlių reiškinys nėra toks jau retas, tačiau aštuoniolikmetės Kaylos Morris ir jos 38 metų motinos Georginos Clarke istorija yra ypač sukrečianti. Vien jau tai, kad mama palaimino dukters sprendimą mesti mokyklą ir efektingos išvaizdos siekiančiai septyniolikmetei įsidarbinti striptizo klube, kad galėtų uždirbti pinigų plastinėms operacijoms, gali sukelti šoką jautresniems žmonėms.

Duodama interviu britų televizijos kanalo ITV laidai „This Morning“, aštuoniolikmetė Kayla Morris šokiravo laidos vedėją, eteryje pareikšdama kad nori turėti didelis krūtis – dabar jau turimą G dydį pasididinti iki JJ.

Keturis vaikus auginanti Georgina Clarke pasakojo, jog ji buvo neišsiskiriančios išvaizdos, plaukus į arklio uodegą susirišusi, namų šeimininkė. Tačiau gyvenimas kardinaliai pasikeitė, kai kartą, vartydama britų dienraštį „The Sun“, ji garsiojoje rubrikoje „Page 3” išvydo pusnuogės Katie Price, dar žinomos Jordan pseudonimu, nuotraukas. Įspūdingos kūno formos daugiavaikei motinai paliko tokį įspūdį, jog ji nutarė keisti savo gyvenimą.

Viskas prasidėjo nuo nedidelių grožio procedūrų, dirbtinių blakstienų ir priklijuojamų nagų, tačiau kuo toliau, tuo labiau norėjosi tapti kuo labiau panašia į Katie Price. O kelerių metų prie jos prisijungė ir dukra – abi jos galėjo valandų valandas žiūrėti Katie Price realybės šou, neatsitraukdavo nuo jos knygų ir pirkdavo viską, kas su ja buvo susiję.

Katie Price. Vida Press nuotr.

Georgina Clarke, kuri neslepia, jog yra priklausoma nuo botokso injekcijų, savo kūno tobulinimui jau yra išleidusi beveik 23 tūkstančius svarų sterlingų. Jos dukros plastinėms ir grožio operacijoms išleista suma yra dar didesnė ir jau peršoko 33 tūkstančių svarų sterlingų kartelę.

Nors Kayla Morris iš striptizo klubo kas savaitę parsineša po 1300 svarų sterlingų, didžiąją dalį jos ir motinos kūno tobulinimo sąskaitų padengė penkiasdešimtmetis Kaylos „rėmėjas“, dar kitaip vadinamas „sugar daddy“ - mama apie tai žinojo, tačiau nė kiek dėl to neprieštaravo. Tiesa, ankstesnis „rėmėjas“, kai apie jo „rėmimą“ sužinojo žmona, dingo iš gyvųjų Barbių horizonto, tačiau Kayla Morris prasitarė, jog jau atsirado naujas „sugar daddy“, padėsiantis dukrai ir mamai toliau eksperimentuoti su savo kūnais: laukia ne tik krūtų padidinimas, bet ir sėdmenų implantai, nosies koregavimas, riebalų nusiurbimas bei kitos operacijos.