Į vakarėlį sugužėjusios damos gal ir nebuvo tokios ryškios kaip per savaitgalį Kaune praūžusius M.A.M.A. apdovanojimus, tačiau stilingos publikos netrūko.

Labiausiai fotoreporteriai, žinoma, laukė Astos Valentaitės, kuri yra viena iš „Grožio galios“ herojų (knygos puslapiuose pristato savo vakarinį ir kasdieninį įvaizdžius) – šią savaitę viena ryškiausių Lietuvos stiliaus ikonų buvo itin pastebima: sužėrėjusi ant M.A.M.A raudono kilimo ji gavo pora stiliaus žinovės Agnės Jagelavičiūės pastabų, tačiau taip jai atsikirto, jog pramogų pasaulio užkulisiuose imta šnabždėtis apie tarp dviejų divų iškastą karo kirvį.

Į vakarėlį A. Valentaitė atskubėjo puikios nuotaikos, o ją užkalbinusius žurnalistus patikino, jog jokio konflikto su A. Jagelavičiūte nėra. „Tai buvo tik diskusija – padiskutavome, ir tiek“, - šypsodamasi sakė Asta.

Stilingam vakarėliui A. Valentaitė pasirinko savo pamėgtą juodą, klasikinę spalvą: nuo juodų batų, kelnių, iki juodo švarkelio, kurio dėka fotografai ir į vakarėlį susirinkusi stiprioji lytis turėjo kur paganyti akis. Po švarkeliu A. Valentaitė vilkėjo palaidinukę su ažūriniais nėriniais, kuri padėjo išryškinti subtilų moters seksualumą. Toks pasirinkimas buvo ypač vykęs, mat fotografai stilistę tiesiog išmaudė blyksčių audroje – jokia kita vakarėlio viešnia tiek daug dėmesio kaip A. Valentaitė nesulaukė.