Claire išgarsėjo 2011 m., kai buvo išrinkta „Playboy“ metų mergina. Ji tapo viena iš jauniausių šio titulo laimėtojų – 19 m. modelis buvo vos prieš porą metų baigusi mokyklą, dar negalėjo pirkti alkoholio.

Claire, persirengusi Belle iš filmo „Gražuolė ir pabaisa“, rinkdavo arbatpinigius prie teatro Holivude ir taip prisidurdavo pragyvenimui. Tuo laikotarpiu ją supažindino su Hugh Hefneriu.

Išgirdus naujieną apie titulą, Claire apėmė prieštaringi jausmai: „Supanikavau, nes tapau viena iš jauniausių „Playboy“ metų merginų, maniau, jie persigalvos. Aš – per jauna, negaliu reklamuoti alkoholio, jie atims iš manęs apdovanojimą. Nerimavau iki pat ceremonijos dienos, kol nepaskelbė oficialiai. Tada lengviau atsikvėpiau. Pagalvojau: Jėga, oficialiai esu „Playboy“ metų mergina, jie negali atimti [šito titulo].“

Claire Sinclair

Po kelių mėnesių apie Claire vėl rašė žiniasklaida – Hugh Hefnerio sūnų Marstoną, kurio mergina ji buvo, sulaikė už smurtavimą prieš ją.

Marstoną išleido už 200 tūkst. dolerių užstatą, vėliau jis tapo rašytoju ir turi savo puslapį „OnlyFans“ svetainėje, skirtoje suaugusiesiems. Jis neseniai vedė ir susilaukė atžalos.

O kaip klostėsi Clare, 2011–2012 m. vienos gražiausių ir garsiausių merginų Amerikoje, likimas?

Šiuo metu jai – 30 m., pastaruosius penkerius metus ji gyvena kur kas ramiau – Las Vegase jauna moteris turi savo nakvynės su pusryčiais namus „Clairbnb“. Patalpas ji įsigijo 2016 m. gegužę už 421 642 dolerius.

Leidiniui „Las Vegas Review-Journal“ ji pasakojo: „Taupiau visus pinigus, kuriuos uždirbdavau, būdama modeliu ir „Playboy“ laikais, pasakiau sau – reikia pabandyti. Investavau [į verslą] viską iki paskutinio cento, tikėjau tuo. Džiaugiuosi, kad viskas sėkmingai susiklostė.“

Claire Sinclair su Hughu Hefnerio ir jo sūnumi

Tiesa, lapkričio pradžioje Claire pranešė pardavusi savo verslą: „Pardaviau „Clairbnb“, o naujasis šeimininkas padarys iš nakvynės namų butą. Tik išvežiau visus baldus iš teminių numerių, viską parsivežiau į jaukų namą netoli senamiesčio, kurį vadinu nostalgišku lizdu. Jame – keturi miegamieji.“

Vienas gerbėjas parašė jai: „Gaila, kad teko parduoti tuos puikius nakvynės namus, o namas nuostabus.“

Naujajame name, kurį Claire vadina „Vintažine Vegaso laiko mašina“, yra keturi teminiai kambariai: septinto dešimtmečio stiliaus „Powder Blue“, aštunto dešimtmečio stiliaus kambarys „Golden“, devinto dešimtmečio stiliumi įrengtas kambarys ir „Fairy Tale“ kambarys, įrengtas „Gražuolės ir pabaisos“ tema.

Viena naktis kurį nors gruodžio savaitgalį jums kainuos 900 dolerių. Tiesa, šis unikalus viešbutukas – ne vienintelis Claire pragyvenimo šaltinis.

Iškilių formų brunetė, kuri didžiuojasi savo įspūdingo dydžio krūtine, turi 95 tūkst. sekėjų instagrame, iš kurio nukreipia sekėjus į suaugusiesiems skirto turinio svetainę. Ji vadina save „nešvankių kalbų karaliene“, primena, kad buvo viena jauniausių „Playboy“ metų merginų ir kad iš prigimties yra apdovanota smėlio laikrodžio figūra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją