Poros draugystė truko kelerius metus ir artimiausi jų bičiuliai neabejojo, jog netrukus bus pakviesti į vestuvių į puotą. Vis dėlto judviejų likimas pasisuko kitaip. Tačiau buvę įsimylėjėliai ir po išsiskyrimo liko draugais - Aleksandras nepuolė iš savo paskyrų socialiniuose tinkluose trinti nuotraukų, kuriose jis yra įsiamžinęs su Kristina Ivanova, be to, talkina grupei „Magnit“ įrašinėjant potencialius hitus.

Aleksandras Brokas su drauge. Klubas.lt (J. Baliutavičiaus nuotr.)

Po išsiskyrimo Kristina Ivanova dar labiau atsidavė scenai – ne tik su „Magnit“ merginomis įrašinėja dainas, bet ir naujam gyvenimui prisikėlusia „Yva“ kelia uraganus korporatyviniuose įmonių vakarėliuose.

Aleksandras Brokas ir Kristina Ivanova, 2014 m. Klubas.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Ar Kristinos Ivanovos širdyje užgimė nauji jausmai kol kas nėra žinoma, o štai jos buvęs mylimasis, ketvirtadienio vakarą pasirodęs naujo lietuviško filmo „12 kėdžių“ premjeroje kartu su efektingai atrodančia dailiosios lyties atstove, užminė mįslę – ar tik tai nebus jo naujoji pasija? Ir Aleksandras, ir jo palydovė atrodė puikiai nusiteikę ir nuolat šypsojosi, o kuomet jiems atiduodant duoklę fotoreporteriams prie fotosienelės, pora susikabino rankomis, kūno kalbos specialistai nebūtų suabejoję, jog juos jungia kažkas daugiau nei vien pomėgis lietuviškam kinui.