Aštriu liežuviu pasižyminti Agnė Jagelavičiūtė, kuri ir prikelta iš saldžiausio sapno galėtų tuoj pat atsakyti, kiek kartų buvo atsidūrusi ant vieno populiaraus savaitraščio viršelio, sukritikavo Astos Valentaitės pasirinkimą vilkėti juodą Juozo Statkevičiaus sukurtą suknelę ant raudono M.A.M.A. apdovanojimų kilimo.

Asta Valentaitė, paprastai pasižyminti santūrumu, šį kartą nesusilaikė ir atsikirto Agnei Jagelavičiūtei.

Beje, abi damos M.A.M.A. apdovanojimuose atrodė tikrai gražiai – įvairūs portalai į stilingiausių viešnių sąrašą įtraukė ir Astą, ir Agnę. Į tradicinius portalo KLUBAS.lt rengiamus M.A.M.A. raudono kilimo karalienės rinkimus A. Jagelavičiūtė nepateko tik per plauką, o Asta Valentaitė čia nuolat figūruoja – tiesa, tapti M.A.M.A. raudono kilimo karaliene jai nepavyko dar nė karto. Naujoji titulo savininkė paaiškės jau vidurnaktį.

Ir vis dėlto – kuri iš dviejų konfliktuojančių (kalbama, kad jau ir spėjusių susitaikyti) damų ant M.A.M.A. raudono kilimo pademonstravo subtilesnį stiliaus pojūtį – žalsvą V. Jakučinskaitės kurtą kostiumėlį vilkėjusi A. Jagelavičiūtė ar J. Statkevičiaus suknele pasipuošusi A. Valentaitė? Iš vieno ID galima balsuoti ne daugiau 5 kartų.