Konkurso-reitingo dalyvės abėcėlės tvarka suskirstytos į penkis pusfinalius – iš kiekvieno jų į balandžio mėnesio viduryje įvyksiantį didįjį finalą pateks po keturias dailiosios lyties atstoves. Pusfinalyje savo favorites rinks tik KLUBAS.lt skaitytojai, o štai finale bus skaičiuojami ir grožio ekspertų, ir „Facebook“ fanų balsai.

Pirmojo pusfinalio dalyvės bus paskelbtos kovo 10-ą, pirmadienį.

Šiemetiniuose konkursuose bus šiek tiek naujovių: čia varžysis ne tik pripažintos Lietuvos gražuolės, bet ir moterys, tvirtai įleidusios šaknis mūsų krašte.

Šiemetiniame konkurso-reitingo dalyvių sąraše išvysite daug naujų veidų, pakeisiančių gerokai pritilusias, viešumoje retai besirodančias įžymybes. Tačiau netruks ir sugrįžimų – ne viena scenos, televizijos ir podiumo diva po motinystės atostogų vėl grįžta į glamūro pasaulį.

Kaip buvo renkamos kandidatės? Pagrindinis kriterijus – moteris turi būti pastebima pramoginiame gyvenime: vakarėliuose, filmavimuose, kolekcijų pristatymuose, scenoje. O visa kita... Visos moterys yra gražios, tad mums lieka tik atsiprašyti tų, kurios nepateko į atrinktą šimtuką. Jus visas, mielosios, sveikiname su Kovo 8-ąją! Jūsų grožis gelbsti pasaulį.

Projektą remia - kosmetika „Rasa“ ir putojantis vynas „Italiana“.