Dangiškų įspūdžių vakaras prasidėjo vos įžengus į pastatą. Atvykusius svečius į dangų „skraidino“ speciali raketa, o jau žengus pro dangaus vartus pasitiko čia šventiniam vakarui apsigyvenusios įspūdingos būtybės, tarsi debesys ore sklandantys aktoriai ir šokėjai, kvietę peržengti ribą tarp realybės ir svajonės, rašoma pranešime spaudai.

Į vakarėlį užsukusi nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė atviravo, kad puikiai leidžia vakarą: „Organizatoriai tikrai moka nustebinti, tuo įsitikinu kiekvieną kartą apsilankius jų vakarėliuose! Jaučiuos devintam danguj – nieko čia nebepridursi.“

Jai antrino ir dangiškų potyrių atviliotas šokėjas, choreografas Deividas Meškauskas: „Labai stilingas, intriguojantis vakarėlis. Įdomi programa, dekoracijos, o šios dangiškos būtybės – aktoriai ir šokėjai – išvis nukelia į mistinę erdvę. O dar būnant čia, matant visą Vilnių iš aukštai... Labai gera atmosfera ir labai stilingas vakarėlis.“

Vakaro svečiai nė akimirkai negalėjo užmiršti, kad pakilo virš debesų. Dangiški pojūčiai buvo kuriami aktyvuojant visas penkias žmogaus jusles.
Įspūdingas dekoracijas renginiui kūrė mados kūrėjai Lukas Svirplys ir Raimedas Latvys.

Svečių akis džiugino specialiai šiam vakarui sukurtas patyriminis choreografo Šarūno Kirdeikio ir jo šokėjų trupės pasirodymas. Pasak kūrėjo, jis siekė, kad iš jo pasirodymo svečiai išsineštų patirtį apie savo asmenybę, nebijojimą būti savimi, žaismingumą, drąsą, stilingumą, pakylėjimą būti virš kasdienių minčių.

Dangiškus vaizdus keitė dangiški skoniai. Virtuvės mitų griovėjai surengė desertų šou, kurio metu vakaro svečiai paragavo gabalėlį dangaus. Netrūko ir kitų linksmybių bei muzikos, kurios svarbiausiu akcentu tapo nežemiškas dainininkės Monikos Liu balsas.

Vakaro akimirkos bei svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją