Pasak šaltinių, artimai susijusių su „Šok su manimi“, D.Meškausko mylimoji Ineta Stasiulytė (artimas ryšys tarp jų taip pat užsimezgė šiame projekte praėjusiais metais – KLUBAS.lt pastaba) nuo pat projekto pradžios šnairuoja į Danguolę Stachūrą. Ir nors I.Stasiulytė padėdavo porai statyti šokius, santykiai tarp dviejų moterų esą nėra tokie gražūs, kaip atrodo žiūrint iš šalies.

„Ineta kartais net neleidžia Deividui repetuoti su Danguole – gal bijo, kad jį praras?“, - teigė šaltiniai. Pasak jų, Jurijus Smoriginas net buvo uždraudęs Inetai lankytis poros repeticijose, tačiau dėl to savo nepasitenkinimą neva jau ėmė reikšti D.Meškauskas.

Ir I.Stasiulytė, ir D.Stachura, ir J.Smoriginas tokias sklandančiais kalbas vadino nesąmonėmis bei „vėjais“, ir vienas kitam negailėjo šiltų žodžių. Pasak, J.Smorigino, jei repeticijų salėje ir kyla konfliktas, tai tik dėl smulkių kūrybinių detalių, pavyzdžiui, pasirenkamos muzikos.

Kiek kalbesnis buvo D.Meškauskas, prisipažinęs, jog konfliktų tarp jo ir D.Stachuros išties būta. „O tai, kad J.Smoriginas uždraudė Inetai atvykti į repeticijų salę – tai daugiau juokas“, - sakė D.Meškauskas.

„Aš visada Inetos kaip profesionalės prašau padėti dėl aktorinių dalykų. Su Danguole reikia daug dirbti, kas liečia aktorinį. Vis tik žmogus be patirties scenoje, dėl to manęs vieno neužtenka, bet kištis ji tikrai nesikiša“, - sakė D.Meškauskas, pastebėjęs, kad jei kažkas nepavyko, J.Smoriginas juokaudamas ir pasakė kažką.

Šokėjas griežtai paneigė sklandančiais kalbas, jog Ineta, įtardama, kad šokių aikštelėje tarp D.Meškausko ir D.Stachuros gali užsimegzti romanas, mėgina jį kontroliuoti.

„Visa tai – melagingi dalykai, - užtikrino D.Meškauskas. - Ko čia pavydėti? Danguolės? Ne ta moteris, kurios reikėtų pavydėti. Ineta iš viso nėra pavydi, o konfliktų būna kaip ir visur, ypač kuriant, kai nesusitari dėl vieno ar kito dalyko“.