Moteris prisipažino dažnai sulaukianti klausimų, kaip pagerinti seksą, skelbia dailystar.co.uk. C. Lewin patinka kūno rengyba, ji turi daug sekėjų socialiniuose tinkluose, kur demonstruoja savo nuostabų kūną. Jos teigimu, svarbu ne tik sportas, bet ir subalansuota mityba.

„Sulaukiu daug prašymų pasidalyti patarimais, nes žmonės nori pagerinti savo intymų gyvenimą ir santykius su partneriu.“

Ryšys tarp fizinio aktyvumo ir meilės žaidimų kokybės nagrinėjamas ne vienerius metus. C. Lewin nurodė tris pratimus, kurie greitai padės pagerinti intymumą.

1. Gilūs pritūpimai

„Manau, kad gilūs pritūpimai yra būtini norint turėti tvirtus kojų ir klubų raumenis, dėl ko pagerėja pusiausvyra ir ištvermė, – paaiškino ji. – Taip pat šis pratimas stimuliuoja kraujotaką dubens srityje, todėl mylėdamiesi patirsite didesnį malonumą.“

2. Joga ir mankšta

C. Lewin įsitikinusi, kad reguliariai atliekami jogos pratimai ir mankšta gali pagerinti lankstumą ir mobilumą, o tai gali būti itin naudinga užsiimant seksu. Ji pabrėžė, kad lankstumas leidžia išbandyti įvairesnių sekso pozų, taigi, mylėjimasis taps įdomesnis.

3. Dubens dugno raumenų stiprinimas

Dubens dugno raumenų stiprinimas yra būtinas norint deramai valdyti raumenis ir pojūčius sekso metu: „Patariu atlikti specialius dubens dugno raumenų stiprinimo pratimus, tokius kaip vadinamieji Kegelio pratimai. Jie padės padidinti orgazmų intensyvumą.“

Ir nepamirškite tinkamai maitintis. „Svarbu gera mityba ir sveikas protas. Mylėkitės lėčiau,“ – reziumavo nuomonės formuotoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją