Pagrindine šios muilo operos sėkmės priežastis – jaunų aktorių Kylie Minogue ir Jasono Donovano vaidyba: televizijos žiūrovus tiesiog pakerėjo tuomet dar paauglių, tapusių pora, vaidyba. Ir ne tik vaidyba – judviejų meilės istorija prisiminė pasaką: jauni, gražūs ir garsūs.

Kylie Minogue siekė kai ko daugiau, nei vien tapti muilo operų aktore. Sulaukusi devyniolikos, 1987-aisiais, ji pasirašė pirmą rimtą kontraktą su leidybine įmone, o po metų pasirodė ir jos debiutinis albumas.

Kylie pakėlė sparnus – jos laukė Didžioji Britanija, kur muzikinis gyvenimas, priešingai nei Australijoje, virte virė. Jos bendraamžis Jasonas Donovanas, kankinamas ilgesio, taip pat nusprendė palikti gimtinę ir keliauti paskui mylimąją – taip pramogų verslo pasaulyje gimė viena gražiausių devyniasdešimtųjų legendų apie beprotišką Kylie ir Jasono meilę, kuri buvo įamžinta fantastiško grožio kūrinyje, tikrame himne jausmams „Especially For You“.

Tačiau sulig šiuo kūriniu baigėsi judviejų nerūpestingos jaunystės gyvenimo etapas. Ir Kylie, ir Jasonas įsisuko į pramogų verslo karuselę, kuriame netrūko šviesių akimirkų, tačiau buvo ir tamsių periodų: skandalai, depresija, narkotikai, meilužiai ir meilužės...

1995-aisiais Jasonas Donovanas, kurio muzikinė karjera buvo ganėtinai sėkmingai susiklosčiusi, krito į dugną – potraukis narkotikams jo vos nepražudė, tačiau jis sugebėjo atsispirti ir išplaukti į paviršių. Jasonas Donovanas pasakojo, jog jam atsitiesti padėjo pirmo vaiko gimimas, kurį jam padovanojo mylimoji Angela Malloch.

Dabar 47 metų Jasonas Donovanas yra trijų vaikų tėvas, retkarčiais vaidinantis serialuose. Jo bendraamžė Kylie Minogue, 2005 metais sugebėjusi įveikti krūties vėžį, iki šiol koncertuoja didžiausiose pasaulio arenose ir festivaliuose. Deja, jos svajonė tapti mama taip ir neišsipildė.