Amerikos pornografijos milžinės „Vivid Entertainment“ vadovas Stevenas Hirschas, nusprendęs vadovautis auksine pramogų verslo taisykle „Kalk geležį kol karšta“, ilgai nelaukė: praėjus tik šiek tiek laiko nuo aštuonioliktojo Kylie Jenner gimtadienio, atsiuntė jai nepadorų, bet pinigų kalną žadantį pasiūlymą: jai ir jos vaikinui siūlomas 10 milijonų dolerių kontraktas, jei tik pastaruoju metu Amerikoje daugiausia dėmesio sulaukianti porelė savo intymius žaidimus įamžins sekso juostoje.

Nors Steveno Hirscho pasiūlymas iš pirmo žvilgsnio atrodo siaubingai nepadorus, tačiau racionalumo grūdą turi: „Vivid Entertainment“ jau turėjo reikalų su Kardashianų klanu - 2007 metais pasirodžiusi Kim Kardashian ir jos tuometinio draugo Ray J sekso juosta (joje užfiksuoti dar 2003 metais nufilmuoti poros meilės žaidimai) sukrovė nemažą turtą abiem pusėm. Be to, daug triukšmo sukėlusi sekso juosta savotiškai pasitarnavo Kim Kardashian kaupiant populiarumo kapitalą. Tačiau Kim Kardashian tuo metu, kai įsiamžino sekso juostoje, jau buvo 23 metai.

Kol kas porelė savo atsakymo į Steveno Hirscho pasiūlymą neatsakė, tačiau neabejojama, kad bent kol kas toks „Vivid Entertainment“ pasiūlymas porelei nebus aktualus.