Šį kartą į antrosios savaitės talentų medžiotojų atrankos turą, kuris vyko Rokiškyje, Utenoje ir Kėdainiuose, susirinko per 10 000 žmonių!

„Birželio 3 dieną į savo pirmąją medžioklę juodu prabangiu automobiliu į Rokiškio kultūros rūmų aikštę atriedėjo ir prie raudonojo kilimo išsilaipino muzikos prodiuseriai Lukas Pačkauskas ir Vilius Survila bei jų priešininkai – Gediminas Petrauskas ir Kinas. Pirmieji išsirinko merginą, vardu Viktorija, o antrieji – aktyviąją dalyvę Moniką, kuri nepraėjusi atrankos Tauragėje, pasiryžo įveikti 600 kilometrų ir dar kartą pabandyti užlipti ant didžiosios scenos“, – puikiais atrankos rezultatais džiaugiasi „Talentų medžioklės“ vedėjas Edmundas Kučinskas.

Į Uteną susimedžioti sau talentų atvyko Ezopas bei jo priešininkai Haroldas su Andriumi.

Įdomu tai, kad „Diedukai.lt“ prodiusuojantis Ezopas Utenoje taip pat nepabijojo garbingo amžiaus žmonių ir išsirinko beveik 70-ies metų poną Alfredą! „Alfredas – nerealus!”, – susižavėjimo neslepė E. Kučinskas.

Na, o jaunieji prodiuseriai Haroldas ir Andrius taikosi į jaunas merginas – mat vienai iš jų dar net šešiolikos nebuvo, todėl nugalėtoja tapo uteniškė Gintarė. Kėdainiuose įvyko antroji Natalijos ir Deivydo Zvonkų bei Luko Paškausko ir Viliaus Survilos talentų medžioklė.

„Norinčių sudalyvauti atrankoje Kėdainiuose buvo bene daugiausia. Ir nieko nuostabaus, nes tarp jų galėjai sutikti ne tik kėdainiečių, bet ir kauniečių. O vienas žmogus, vardu Gintaras, muzikos prodiuserius vejasi per visus miestus nuo pat Tauragės. Vis jam nepavyksta sužavėti „medžiotojų“. Neima jo „kulka“, nors tu ką“, – apie atkakliuosius „Talentų medžioklės“ gerbėjus pasakoja naujos TV3 laidos prodiuseris Saulius Basijokas.

Natalija ir Deivydas po ilgų svarstymų išsirinko merginą, vardu Brigita, o Vilius su Luku – vaikiną Martyną.

Visi norintys ir mokantys dainuoti, trokštantys būti pastebėti Lietuvos muzikos prodiuserių ir pageidaujantys pasirodyti didžiojoje scenoje dar turi šansą dalyvauti TV3 naujojo muzikinio šou „Talentų medžioklė“ artimiausiose atrankose, kurios vyks:

Birželio 9 dieną 17 val. Marijampolėje, Jono Basanavičiaus aikštėje; Birželio 10 dieną 17 val. Alytuje, Rotušės aikštėje; Birželio 11 dieną 17 val. Elektrėnuose, kultūros centro aikštėje.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją