Tačiau Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ žvaigždės pavardė šiomis dienomis žiniasklaidoje mirga ne tik dėl žaidimo ar arogancijos.

Įvairiuose portaluose skelbiama informacija, kad milijoniniu turtu galintis pasigirti Cristiano Ronaldo susitikinėja su italų modeliu bei realybės šou žvaigždute Elisa De Paniscia. Šaltiniai teigia, kad 31 metų futbolininkas ir 29 metų modelis susipažino dar praėjusiais metais Ibizoje ir iš karto tapo gerais draugais. „Dabar jų romanas – pačiame įkarštyje“, - užsienio žiniasklaidos priemonėms teigė gerai informuoti šaltiniai.

Nei Cristiano Ronaldo, nei jo atstovai šių kalbų, kaip jau tapo įprasta, nekomentuoja. Po to, kai 2015 metų žiemą futbolininkas išsiskyrė su rusų modeliu Irina Shayk (su ja futbolininkas susitikinėjo penkerius metus), portugalų futbolo žvaigždei buvo „pripaišytas“ ne vienas romanas su efektinga gražuole, tačiau pats Cristiano Ronaldo nė karto šių kalbų nepatvirtino.

Crazy night pic.twitter.com/NTG5Jhxoje— Elisa de Panicis (@ElisaDePanicisA) 2 April 2016

#fly #me #to #the #moon #let #me #see #miami #last #3yearsago #so #fucking #sprt #life #night #day #like #amazing #remember #be #cree #freedom #think #positiveeee

A photo posted by Italy🇮🇹 Spain🇪🇸 World 🌍 Tv (@elisadepanicis) on Apr 26, 2016 at 3:33pm PDT

@fairuzaphotography #love #this #shoot #at #madrid #amazing #picture #photomadrid#madrid #love #it #so #good #tnku #for #all :)

A photo posted by Italy🇮🇹 Spain🇪🇸 World 🌍 Tv (@elisadepanicis) on Apr 13, 2016 at 10:48am PDT

Amazing beautiful day #i#m#a#littel#bit#sick#but#itsokay#kisskiss @evlstudio

A photo posted by Italy🇮🇹 Spain🇪🇸 World 🌍 Tv (@elisadepanicis) on Feb 12, 2016 at 4:25am PST