Į filmo premjerą rinkosi ne tik kviestiniai svečiai, bet ir šalies garsenybės. O pagrindinį vaidmenį ant raudono kilimo ir prie fotosienelės teko suvaidinti šioje juostoje įsiamžinusiems aktoriams – ir mėgėjams, ir profesionalams.

Paprastai lietuviško kino šventėse, išskyrus „Sidabrinių gervių“ apdovanojimus, prie fotosienelės susirinkę fotoreporteriai triumfuoja, jei čia pasirodo bent kelios ryškiau, šventiškiau ar originaliau apsirėdžiusios garsenybės. Šį kartą tokių svečių netrūko, o laurų vainiką nuskynė aktorė Natalija Janičkina.

Mergina jau kelerius metus vaidina serialuose bei filmuose ir kino pasaulyje yra neblogai žinoma. Tačiau iki to, kad ji taptų pramogų pasaulio superheroje, trūko vieno žingsnio. Panašu, kad filmas „12 kėdžių“ jai gali pasitarnauti kaip tramplinas.

Dar prieš kino teatruose pasirodant A. Ramanausko režisuotai komedijai, filmo prodiuseriai išplatino pranešimą apie „12 kėdžių“ esančią sekso sceną, kurioje vaidina Mantas Stonkus ir Natalija Janičkina. Tad dar nepristačius filmo, pramogų pasaulyje iš karto ėmė sklisti kalbos apie naująjį šalies simbolį.

Fotoreporteriai nekantriai laukė jos pasirodymo prie fotosienelės ir jiems nusivilti neteko. Natalija atėjo pasidabinusi pribloškiančia juoda suknele su apnuoginta nugara ir nemenka iškirpte, kuri kartais taip sukrisdavo, jog kildavo realus pavojus, kad fotografai užfiksuos kai ką daugiau nei pati aktorė norėtų parodyti.

Tačiau nepaisant šių kasdienybę praskaidrinančių detalių, Natalija Janičkina atrodė kaip tikra diva, raudono kilimo karalienė.