Ievos ir Mariaus vestuvės, po pusės metų draugystės, buvo kuklios ir simboliškos. Abiems sutuoktiniams tai jau antroji santuoka, todėl žiedus jiedu sumainė tik Civilinės metrikacijos biure. Po ryte vykusios vestuvių ceremonijos pora su artimiausiais draugais šią šventę vakare pratęsė prabangiame „Naručio“ viešbutyje.

Nuotaka vakare vilkėjo baltą dizainerės R. Piekautaitės sukurtą suknią, jos vyras – kostiumą. Tuo tarpu santuokų rūmuose mylimieji atrodė kasdieniškai. Ieva buvo apsivilkusi pilką suknelę iki kelių, Marius – tamsius džinsus. Po ceremonijos jiedu su artimiausiais draugais pakėlė po taurę šampano prie savo automobilio.

Tą pačią dieną vyko ir jau dvylika metų civilinėje santuokoje gyvenančių Editos Mildažytės ir jos vyro Gintauto Vyšniausko bažnytinė santuoka. Iškilmingoje ceremonijoje dalyvavo didžiulis būrys draugų ir kolegų, tarp svečių buvo ir Ministras pirmininkas Andrius Kubilius su žmona Rasa.

Po ilgų metų teismo proceso bažnytiniame teisme E. Mildažytei pavyko savo pirmąją bažnytinę santuoką paskelbti negaliojančia, todėl ji dar kartą galėjo susituokti Dievo namuose. Editą ir Gintautą sutuokė šalyje žinomas kunigas Ričardas Doveika.

Kaip Ieva su Mariumi po ceremonijos Santuokų rūmuose kelia šampano taures, o Edita su Gintautu sako padėkos kalbas vienas kitam. Kokie svečiai susirinko pasveikinti mylimųjų ir kodėl po Gintauto ištartų žodžių svečiai bažnyčioje prapliupo juokais – visa tai pamatysite KLUBAS.LT vaizdo siužete.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją