Buvęs rusų supermodelio Natalijos Vodaniovos sutuoktinis savo nuoskaudą išliejo socialinio tinklo paskyroje. Ir nors savo įrašą 46 metų vyras po kurio laiko ištrynė, jo žodžius jau citavo didžiausios žiniasklaidos priemonės.

Natalija Vodianova, mados pasaulio užkulisiuose vadinama „Supernova“, ir jos būsimasis sutuoktinis Justinas Portmanas susipažino 2001 metų pradžioje Paryžiuje, kur ir rusų modelis, kuriai tada buvo devyniolika metų, ir trylika metų vyresnis britų aristokratas vieno renginio organizatorių buvo pakviesti pavakarieniauti.

Natalija Vodianova ir Justinas Portmanas. Vida Press nuotr.

Abipusė simpatija blykstelėjo akimirksniu – jau tų pačių metų lapkritį įsimylėjėliai Didžiojoje Britanijoje įregistravo savo santuoką, po mėnesio jiems gimė pirmagimis Lucas Alexanderis, o 2002 metų spalį pora vestuves atšoko Sankt Peterburge. Britų aristokratas ir Rusijos supermodelis susilaukė dar dviejų atžalų, deja, tai šeimos neišgelbėjo – pora oficialiai išsiskyrė 2011 metai, nors sutuoktinė, matyt nepasikentusi vyro polinkio į alkoholinius gėrimus, leidimo skyryboms prašė jau gerokai anksčiau.

„Žinau, kad neatitikau jos madingo gyvenimo būdo. Maniau, kad ji manęs gėdisi, tapau jai lyg iš mados išėjusi „Louis Vuitton“ rankinė. Aš išsiruošiau į 28 dienas trunkantį reablitacijos kursą. Greitai supratau, kad ši vieta yra ne man, tačiau likau, nes norėjau išgelbėti šeimą. 27-ą kurso dieną, kuomet visus dalyvaujančius reablitacijoje aplanko draugai ir artimieji, ji neatėjo. Man tai tapo dideliu šoku. Man buvo skaudu, jog ji man liko abejinga – kaip ir mano pastangoms išsaugoti šeimą“, - britų aristokrato žodžius cituoja žiniasklaidos priemonės.

Natalija Vodianova ir Justinas Portmanas. Vida Press nuotr.

Pasak Justino Portmano, lemiamu smūgiu jų santuokai tapo žmonos neištikimybė. „Visas tas gėris ir grožis, kurį jai jaučiau, mirė“, - savo paskyroje rašė Justinas Portmanas.

Po šio britų aristokrato atsivėrimo jo bičiuliai suabejojo, ar tokius žodžius galėjo parašyti Justinas Portmanas, kuris, anot jų, elgiasi labai santūriai ir tokie intymūs paatviravimai socialiniame tinkle jam yra visiškai nebūdingi.

Po išsiskyrimo su Justinu Portmanu 33 metų rusų modelis pavergė penkeriais metais vyresnio prancūzų milijonieriaus Antoine'o Arnaulto širdį – 2014 metais pora susilaukė sūnaus Maximo.

Natalija Vodianova ir Antoine'as Arnaultas. Vida Press nuotr.