Geriausiu dramos aktoriumi šiais metais išrinktas ir Auksinį gaublį už pagrindinį vaidmenį filme „The Revenant“ gavęs Leonardo suvaidino galybėje puikių juostų ir atliko įsimintinų vaidmenų, taip pat apkeliavo visą pasaulį, kovodamas su aplinkos tarša ir klimato kaita.

Leonardo DiCaprio

Vida Press nuotr.

Bet kas būtų nutikę, jei 41-erių „Titaniko“ žvaigždė nebūtų tapęs aktoriumi ir kovotoju prieš gamtos teršėjus? Jį būtų galima rasti Rusijoje, dirbantį policijos nuovadoje.

Šiomis dienomis internetas sproginėja dėl nuotraukos, kuri paplito visame pasaulyje - Rusijoje surastas Leonardo DiCaprio antrininkas. Tiesa, kiek stambesnis ir ne taip puikiai pasirūpinęs savo įvaizdžiu.

Leonardo DiCaprio antrininkas - policininkas Rusijoje

Socialinio tinklo nuotr.

Antrininko nuotrauka socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino vienas internetinis Rusijos naujienų portalas. Tenka pripažinti, kad šis vyrukas, kurio tapatybė taip ir neliko atskleista, iš tiesų turi nemažai panašumų. Tik įsižiūrėkite: jo akys, antakiai, veido forma ir net lūpų suspaudimas - identiški!

Internautai jau šėlsta, fotošopindami šio pareigūno ir Leonardo nuotrauka, jungdami jas ir kurdami juoką šypsenas keliančius memus.

Vienas interneto komentatorius pasiūlė Leonardui susirasti šį pareigūną ir suvaidinti viename filme. „Tam pareigūnui tereiktų numesti svorio ir pasirūpinti savo įvaizdžiu“, - rašė komentatorius.

Beje, praėjusiais metais Švedijoje buvo aptiktas dar vienas Leonardo antrininkas. Tai 21-erių modelis Konradas Annerudas. Ir šis vaikinas iš tiesų yra labai panašus į Holivudo žvaigždę jo ankstyvos jaunystės metais.

Leonardo DiCaprio antrininkas - modelis Konradas Annerudas

Socialinio tinklo nuotr.