Tiesa, Julijos Lavrovos gyvenimas nėra toks nusėtas skandalais kaip savo figūra garsėjančios Kim Kardashian. Net ir gundančios, seksualios fotosesijos toli gražu nėra jos pagrindinis pragyvenimo šaltinis.

„Modelio darbas – yra mano pomėgis. Pagrindinė mano profesija – vaikiško trikotažo gamybos inžinierius-technologas“, - Rusijos žiniasklaidai pasakojo Julija Lavrova. Vietoje triukšmingų vakarėlių ji mieliau renkasi mylimo vyro ir mažo sūnelio draugiją.

Pasak J.Lavrovos, ji nuo pat vaikystės buvo apvalutė mergina, o papildomi kilogramai paauglystėje virto visa puokšte kompleksų, kuriuos lydėjo dietos ir badavimas. Tik vėliau, jau subrendusi, ji kažkurią akimirką suvokė, kad pilnos kūno formos yra jos privalumas.

Į plius dydžio modelių pasaulį ji pateko atsitiktinai – socialiniuose tinkluose publikavo keliolika savo nuotraukų, ją pastebėjo vieno Rusijos prekės ženklo, gaminančio drabužius apvalesnėms moterims, atstovai, pakvietę įsiamžinti fotosesijoje. Modeliu moteris dirba jau penkerius metus ir gali pasigirti, kad dėka fotosesijų pademonstravo savo valią, sutirpdžiusi kelias dešimtis kilogramų. Anksčiau moteris svėrė 120 kilogramų, tačiau per dvejus metus sugebėjo atsikratyti 35 kilogramų.