Birštone susituokę ir vestuvių pokylį iškėlę Goda bei Rolandas antrąją vestuvių dieną svečius, pasistiprinusius raugintų kopūstų sriuba, išlydėjo namo. Tačiau artimiausiems draugams vestuvių šventė anaiptol dar nebuvo baigta. Linksmybės persikėlė į laikinąją sostinę, kur gyvena jaunavedžiai.

Kaip KLUBUI.LT papasakojo Godos prodiuseris Egmontas Bžeskas, daugelis draugų iš Birštono su jaunaisiais važiavo pas Rolando tėvus. Ponai Alijevai sūnaus ir marčios draugus priėmė itin šiltai: „Pietų buvom pakviesti pas Rolando tėvus. Labai labai faini tėvai, šilta tokia šeima. Aprodė namą savo, pavaišino labai skaniai visokiais valgiais“. E. Bžeskas liko tiesiog sužavėtas R. Alijevo tėvų paruošta vištiena ir kitais skanėstais.

Pasisvečiavęs pas Alijevus jaunimas pratęsti linksmybių nuvyko į Kauno naktinį klubą-barą „Barbar‘ą“. „Labai kultūringas vakarėlis buvo, susirinko praktiškai visi artimiausi žmonės, užtai ir buvo labai smagu“, – sakė E. Bžeskas pridūręs, kad klube vestuvių pratęsti pasiliko visa grupė „69 danguje“.

Vadinamajame vestuvių „afterparty“ linksminosi E. Bžeskas su Oksana Zlatkovaite, Karina Krysko su Saulium Skambinu, Ingrida Martinkėnaitė, Nijolė Pareigytė, R. Alijevo draugai krepšininkai, Godos draugės ir dar būrys bičiulių.

KLUBAS.LT šaltinių teigimu, sunkumų patekdamas į klubą, į kurį įėjimas nemokamas, todėl patekti norinčių būna labai nemažai, turėjo Kauno milijonieriumi tituluojamas „Tipo grupės“ narys Ugnius Kiguolis, tačiau Goda apsaugininkams pranešė, jog ir jis – jos šventės dalyvis.

Kaip KLUBUI.LT pasakojo linksmybių liudininkai, Goda su Rolandu buvo užsisakę vieną didžiausių klubo salių, todėl tą vakarą į klubą patekti sunkumų buvo daugeliui naktinėtojų. Vis tik patekusieji galėjo matyti, jog kompanija linksminosi iš peties. Nuotaka šoko basa ir šokdino ne vieną vestuvių pratesime dalyvavusį vaikiną, tuo tarpu jaunikis elgėsi santūriau ir į šokio sūkurį neįsiliejo – didžiąją laiko dalį Rolandas Godos linksmybes stebėjo iš šalies.

Trumpa gėlėta suknele pasipuošusi nuotaka jautėsi lyg ant sparnų, o šventė, nors tęsėsi jau antrą dieną, apsiėjo be konfliktų ir nesusipratimų – jaunimas, kaip sakė E. Bžeskas, linksminosi kultūringai. Egmontas su kompanija vieni pirmųjų paliko pasilinksminimo vietą ir jaunuosius su likusiais svečiais paliko šėlti.

Vis dėlto nuotaka bešokdama ir jau antrą dieną švęsdama savo gražiausią gyvenimo šventę tikriausiai pailso, nes, pasak liudininkų, jaunąją jaunikis, kaip tikras džentelmenas, apie trečią valandą nakties išnešė ant rankų.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – linksmas Godos Sabutytės laisvalaikis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją