Šis „cirkas“ įvyko praėjusio ketvirtadienio vakarą per festivalį „Welcome to Rockville“, kuris buvo surengtas Tarptautiniame Deitonos greitkelyje.

Šio festivalio metu „Brass Against“ sulaukė daugybės ovacijų, bet galiausiai tūkstančiams žiūrovų sukėlė pasišlykštėjimą itin nesanitariška scena, rašo tmz.com.

„Brass Against“ pasirodymas

Grupės vokalistė Sophia Urista įsijautusi dainavo „Rage Against the Machine“ kūrinio „Wake Up“ perdirbinį, kai ji ir jos grupės nariai pasikvietė vieną vyruką iš priekinių eilių užlipti ant scenos.

Ar jis iš anksto žinojo, kam pasiryžo, tiksliai neaišku, bet panašu, kad jis neprieštaravo tokiam triukui ir daugiau negu noriai gulėjo ant scenos (su skardine, pritvirtinta ant galvos), leisdamas S. Uristai įgyvendinti savo sumanymą.

Nuo šlapimo sušlapo ne tik jo galva, bet ir kūnas, ir tai aiškiai užfiksavo kiti žiūrovai, stovėję ne toliau kaip 5 ar 6 metrai nuo scenos. Vokalistė atsisagstė savo kelnes, nusmaukė jas žemyn ir pritūpė virš gerbėjo galvos.

„Brass Against“ pasirodymas

Vaizdo įrašas netruko paplisti internete.

Vėliau „Brass Against“ atsiprašė dėl šio incidento – panašu, kad tai buvo padaryta ir S. Uristos vardu.

Socialiniame tinkle „Twitter“ jie rašė: „Praėjusį vakarą puikiai praleidome laiką festivalyje „Welcome to Rockville“. Sophia visiškai pametė galvą. Tai nebuvo tas dalykas, kurio mes tikėjomės, ir jo per mūsų pasirodymus daugiau neišvysite. Dėkui už praėjusį vakarą, Deitona“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)