Viskas, ką tą prabangų ir iškilmingą mados vakarą vilkėjo ji – pažymėta tik vienu vardu. Rankinė, bateliai, prabangūs karoliai ir perlų vėriniai bei suknelė, primenanti per didelį ir nutįsusį megztinį – griežtai tik „Chanel“.

Didžiausio dėmesio susilaukė ne įmantrūs bateliai, lyg mazgas susuktu kulnu, ir ne rankinė ar įstabūs karoliai. Jos kūno grožis spindėjo kone labiausiai. Ant nuogo, prasmingomis tatuiruotėmis išmarginto kūno, apsisiautusi vienetinį apdarą, Rihanna privertė stabtelti ir daug ko mačiusius mados pasaulio atstovus. Visų akys krypo jos link. Ne, ne speneliai, perverti stambiais auskarais šį kartą buvo jos moteriško patrauklumo akcentas. O tai, kas slypėjo vos po viena, menkai telaikančia, sagele sudurtu apdaru.

Vieniems fotografams pavyko užfiksuoti paslaptingą tarpelį, pro kurį turėtų matytis pats intymiausias gražuolės kūno lopinėlis, pridengtas kelnaitėmis. Tačiau ten nesimatė anei jokio apatinio drabužio. Deja, fotografai lįsti po sijonu neišdrįso. Vis tik žinant, kad Rihanna – ekscentriška, jaunatviška ir savo kūno grožį demonstruoti mėgstanti mergina, ji į šia mados puotą galėjo atvykti be jokio apatinio trikotažo.

Kyla klausimas: ar gražuolė pamiršo kelnaites, ar mados namai „Chanel“ nesiuva kelnaičių, kurias galėtų dėvėti Rihanna?