Publika taip pat nebuvo tokia spalvinga kaip laikinojoje sostinėje. Ir vis tik ir Vilniuje buvo galima išvysti vieną perliuką.

Editos Narkutės garbanos jau iš toli traukė fotoreporterių dėmesį – modelio, dainininkės ir „Lietuvos balso“ teisėjos Renatos Norvilės pusseserė pasistengė atrodyti taip, jog trauktų žvilgsnius kaip magnetas ir jai tai puikiai pavyko.

Prieš devynerius metus Editos Narkutės pavardė šmėžavo garsiojoje „Olialia pupyčių“ imperijoje, 2006 metais jos pikantiškos nuotraukos papuošė „Olialia kalendorių“, tačiau vėliau moteris dingo tarsi į vandenį. Pasirodo, žavioji šviesiaplaukė, kadaise žiniasklaidos vadinta dainininkės Mios antrininke, sukūrė šeimą, pagimdė du vaikučius, o dabar, jiems paaugus, galvoja vėl grįžti į pramogų pasaulį.

Panašu, kad pirmas žingsnis sėkmingai žengtas. Teisingai pasirinktas įvaizdis, pabrėžiantis ploną lyg vapsvos liemuo lieką talija, garbanos ir nuo veido nedingstanti šypsena – moteris, ko gero, atrodė net efektingiau nei vakaro šeimininkė Džordana Butkutė.