Tačiau kandžios replikos merginų stiliaus abėcėlės neišmoko, o galbūt jos ir sąmoningai renkasi tokį įvaizdį, kad kuo dažniau fotografai į jas atkreiptų dėmesį. Juk kas žino, galbūt ta vienintelė nuotrauka, patekusi į žiniasklaidos priemones, gali pagimdyti legendą apie dar vieną naująją Kim Kardashian – tapti „garsia dėl to, kad garsi“ svajoja ne viena popkultūros žvaigždėmis besižavinti mergina.

Viena tokių britų dailiosios lyties atstovių ir yra 29 metų Pascal Craymer, buvusi realybės šou „The Only Way is Essex“ dalyvė. Nors moteris ir paliko šou, tačiau toliau sėkmingai kaupia populiarumo balus užsukdama į įvairiausius vakarėlius bei klubus. Turbūt nesunku suprasti, kaip pelnomas šis populiarumas – kuo labiau ji bus apsirengusi „nei į tvorą, nei į mietą“, tuo didesnį efektą ji sukels.

Išimtimi netapo ir vienas paskutinių jos apsilankymų viename Londoo klube, į kurį Pascal Craymer užsuko vilkdama permatomą palaidinę, intymiose vietose pridengtą aplikacijomis. Laimei, moteris šį kartą apatinio trikotažo neatsisakė, tad galėjo nepergyventi, kad smalsūs paparaciai užfiksuos nepatogų vaizdelį.