Šokiai apsinuoginus aplink stulpą, provokuojančios meilės scenos – žiūrovus Chloe Khan šokiruoja labiau nei savo nevykusiu dainavimu „X Factor“. Pati Chloe Khan jaučiasi savimi pasitikinti – iš devyniolikmetės paauglės, prieš šešerius metus tapusios pajuokos objektu, ji tapo ryški figūra tik suaugusiems skirtoje pramogų industrijoje – apie tai byloja ir gana solidus turtas, susikrautas iš nuodėmingo verslo.

Kaip ir įprasta panašaus formato realybės šou, savaitės pabaigoje vyksta iškritimo vakarai, transliuojami iš televizijos studijos. Suknelė, kuria pasipuošė Chloe Khan, televizijos žiūrovus šokiravo turbūt ne mažiau nei jos šokiai aplink striptizo stulpą.

Prieš kelerius metus pasiryžusi radikaliai pasididinti savo krūtinę iki 32 HH dydžio, Chloe Khan nevengia pademonstuoti savo apvalumų – studijoje susirinkę žiūrovai net aiktelėjo, išvydę balta suknele iki žemės su efektinga iškirpte pasipuošusią skandalingą realybės šou dalyvę. Tačiau labiausiai dėl tokios suknelės nervinosi transliacijos režisieriai, kurie būgštavo, jog suknelės audinys gali neatlaikyti spaudimo ir krūtinė lyg ugnikalnis išsiverš tiesiai prieš televizijos žiūrovų akis.