Įdomiausia tai, kad prabėgo šitiek laiko, tačiau moters išvaizda, rodos, nė kiek nenukentėjo - jos figūra pritrenkiančios formos, o tai įrodo visai neseniai daryta nuotrauka, kurioje ji pozuoja vilkėdama atvirą bikinį.

Mėlynas maudymosi kostiumėlis, stangrius užpakaliukas ir iškilus biustas, tvirtos kojos, šviesūs plaukai, nuolatos veidą puošianti šypsena - tai viskas, ko reikia jaunatviškumu trykštančiai moteriai.

Iš tiesų tokių išvaizdos gali pavydėti net ir per pusę jaunesnės merginos.

Tad bene gražiausią jubiliejų švenčianti Irina gali pasidžiaugti jai skirta ir nuo pat gimimo lydėjusia gamtos dovana.

Prieš dešimt dienų gimtadienį minėjusi Irina Rusijoje žinoma kaip dainininkė ir buvusi 90-aisiais populiarios grupės „Mirazh” narė. Per kelis dešimtmečius buvo pakviesta vaidinti ir kituose filmuose.

1966-ais metais gimusiai Irinai per tiek metų dailias kūno linijas padėjo išlaikyti nuo vaikystės pamėgtas sportas. Dar mokyklos laikais Irina aktyviai užsiėmė sportine gimnastika, kurios neatsisako net ir būdama 50-ies.

Vėliau mokėsi siuvimo amato. Baigusi mokyklą įstojo į Maskvos civilinės inžinerijos institutą, kurį baigė 1985 metais.
Po kelerių metų Sočyje sutiko savo būsimą vyrą, Viktorą Saltykovą. Jiedu susilaukė dukters Alisos. 1990-aisiais pora išsiskyrė. Po ketverių metų moteris debiutavo kaip dainininkė.

Na, o dabar metas pasigrožėti šios nesenstančios rusaitės nuotraukomis iš praeities ir dabarties.

Dešimtis tūkstančių gerbėjų socialiniuose tinkluose turinti Irina moka nustebinti - įsitikinkite patys.