Antradienio vakarą žiniasklaidai buvo pristatytas ir paskutinysis projekto mokytojas. Kaip ir buvo galima nuspėti, juo tapo Merūnas Vitulskis, dalyvavęs ir pirmajame „Lietuvos balse“, kuris, deja, didelių televizinių reitingų į LNK taupyklę nesukrovė.

Šį kartą, panašu, situacija bus kardinaliai kitokia, mat šalia tokios kultinės pramogų pasaulio poros kaip Arūnas ir Inga Valinskai, projekte išvysime ir bene mylimiausią televizijos laidų vedėjų porą – Rolandą Vilkončių ir Ingą Jankauskaitę.

Ne paskutinį vaidmenį šiame projekte suvaidins ir Merūnas Vitulskis, LNK žiūrovus džiuginsiantis jau aštuntąjį sezoną.

Kurį laiką Merūnas buvo dingęs iš žiniasklaidos akiračio, ir antradienio vakarą pasirodęs sostinės Teatro arenoje, kur ir vyks aklosios perklausos, maloniai nustebino dailiosios lyties atstoves. Nors Merūnas liko ištikimas savo klasikiniam įvaizdžiui, į akis negalėjo nekristi kai kurios detalės: vienas populiariausių Lietuvos dainininkų atrodė ženkliai sulieknėjęs, o jo kaip paprastai geraširdiškai, bet rimtai veido išraiškai valiūkiškumo suteikė pusilgiai plaukai.

Tiesa, Merūnas pasiguodė, kad pusilgiai plaukai jam kelia diskomfortą. Pastaruoju metu vyras dirbo Austrijoje, kur fiksuojami pastarųjų kelių dešimtmečių karščio rekordai, ir dainuoti esant tokiam karščiui ir dar plaukams lendant į akis toli gražu nėra paprasta ir lengva. „Juk plaukų dar negaliu susirišti“, - atsiduso Merūnas. Tačiau jis patikino, kad tokia šukuosena patinka jo sutuoktinei, mat primena judviejų paauglystės ir meilės pradžios laikus, kuomet būsimoji Lietuvos klasikinės ir pramoginės muzikos žvaigždė šėliojo klausydamasis maištingosios „Nirvana“ įrašų.