Panašu, kad po šios viešnagės J.Statkevičius į Lietuvą grįš ne tik pailsėjęs, bet ir atgavęs per pasiruošimo kolekcijos pristatymui laikotarpį sutirpdytus kilogramus, juo labiau, kad dizaineris turi progą skanauti neeilinius patiekalus.

Antradienio vakarą bičiulių trijulė okupavo virtuvės guru Jamie Oliverio restoraną „Barbecoa“. Vakarienė jame J,Statkevičiui paliko neišdildomą įspūdį. „Oliverio restoranas – fantastiškas, - savo paskyroje socialiniame tinklapyje rašė J.Statkevičius. - Šiaip tai reikia užsakyti prieš tris savaites, bet Dexteris paskambino Jamie, ir štai mes sėdime“.

Apibūdinti vakarienę šiaip jau iškalba negalinčiam skųstis J.Statkevičiui pritrūko žodžių. Dizaineris tik pažymėjo, jog norėtų, kad tokiame restorane turėtų progą pavalgyti jo tautiečiai.

„Bet tada Lietuvoje negalima nieko valgyti, nes tik čia gali suprasti, kas yra kokybė“, - akmenuką į Lietuvos kulinarų darželį mestelėjo J.Statkevičius.

J.Statkevičiui antrino ir D.Ibelhauptaitė, savo paskyroje socialiniame tinklapyje pažymėjusi, kad keturių patiekalų vakarienė buvo karališka ir verta atskiros istorijos.

Tiesa, nei dizaineris, nei režisierė neužsiminė, kiek galėjo kainuoti ši prašmatni vakarienė. Restorano „Barbecoa“ pagrindinio meniu patiekalų kainos prasideda nuo šešiolikos svarų sterlingų (apie 64 litai).