Lietuvos pramogų pasaulio įvykius fiksuojantys veteranai-reporteriai giliai atsidūsta, prisimindami 2010 metus, kuomet dviejų didžiųjų Lietuvos televizijų eteryje karaliavo šokių projektai, o ant parketo savo sugebėjimus demonstravo iškilios asmenybės, tarp jų – ir Jolanta Paulauskienė, kuriai, beje, visai neblogai sekėsi ne tik šokių aikštelėje: metais anksčiau ji kartu su Merūnu Vitulskiu sėkmingai pasirodė dainų projekte „Žvaigždžių duetai“.

Jolanta Paulauskienė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Pastaraisiais metais gi Jolanta Paulauskienė kaip meteoras švysteli viename-kitame renginyje ir vėl dingsta. Tad nenuostabu, kad atvykusi į parodos atidarymą, 42 metų moteris tapo viena daugiausiai fotografuojamų viešnių.

Jolanta Paulauskienė ir Daura Zenkevičiūtė. KLUBAS.lt (J.Baliutavičiaus nuotr.)

Landžiojant tarp svečių, aptariančių parodoje iškabintus meno kūrinius, buvo galima išgirsti ir kaip vakarėlio dalyviai aptaria kai kuriuos kitus čia susirinkusius žmones – poniai Jolantai Paulauskienei nebuvo gailima komplimentų: ne vienas vyras ir moteris pažymėjo, kad politiko sutuoktinė atrodo puikiai. Ko gero, tik fotoreporteriai buvo kiek nusiminę, tikėjęsi, kad anksčiau su savo šukuosenomis dažnai eksperimentuodavusi moteris juos nustebins ir šį kartą – deja, šį kartą J. Paulauskienė jų savo šukuosenos pokyčiais nenustebino.