Milžiniškus, tiesiog sveiku protu neįsivaizduojamus televizijos reitingus generuojantis „SuperBowl“ jau seniai tapo kur kas daugiau nei tiesiog sporto varžybomis, o pertraukos tarp kėlinių ypač nekantriai laukia tie, kurie atidžiai seka savo popkultūros stabų gyvenimą.

Keliolika minučių trunkanti pertraukėlė paprastai tampa atskiru šou, kuriuose pagrindinį vaidmenį atlieka didžiausios popmuzikos žvaigždės – šį kartą ši šlovė buvo patikėta jungtinėms „Coldplay“, Bruno Marso ir Beyonce pasirodymui.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankose savo laimę bandanti Neringa Šiaudikytė tapo viena tų Lietuvos atlikėjų, kurios svaigo žiūrėdamos šio šou, surengto Santa Klaros (Kalifornija) „Levi's“ stadione, vaizdo įrašą.

„Nerealus pasirodymas! Menas, šokis, muzika, talentas, emocija – viskas, ko reikia, kad nurautų stogą. Atrodo, tiek apdovanojimu šiais metais išdalinome, tiek gabių atlikėjų Lietuvoje turime, bet nors 0,1 procentėlis būtų panašaus į visą tai, ką čia matau? Juk turime tokią areną, į kurią susirenka tūkstančiai pažiūrėti ir paklausyti muzikos ir nei vieno pasirodymo, kuris uždegtų ir priverstų tą burną prasižioti... Kodėl?“ - retoriškai savo paskyroje socialiniame tinkle klausė Neringa Šiaudikytė.