Po to, kai Evelina, kartu su Jeronimu Miliumi festivalio scenoje efektingai sudainavo garsųjį „Operos fantomo“ kūrinį „All I Ask of You“ ir dainos finale savo partnerį apdovanojo aistringu bučiniu, žiniasklaidos atstovai įtarė, jog tai galbūt galėtų reikšti ką nors daugiau nei paprastą scenos partnerystę. Evelina neslėpė, jog toks išvaizdus, dailiai nuaugęs, ilgaplaukis vyras kaip Jeronimas Milius galėtų užkariauti jos širdį.

Vis dėlto E.Anusauskaitės širdies stygomis groja ne J.Milius, kuris Vitebske visą laisvalaikį leisdavo prie alaus bokalo šnekučiuodamasis su savo bendražygiu Povilu Meškėla, ar vaikštinėdamas naktinėmis Baltarusijos didmiesčio, gyvenančio „Slavianskij Bazar“ nuotaikomis, gatvėmis.

Kalbėdamasi su portalu KLUBAS.lt, Evelina prasitarė, jog ji jau dvejus metus draugauja su vaikinu iš meniškos aplinkos. „Pasirodo, jog jei nenori patekti į žiniasklaidą, nenori pasakoti apie santykius, draugystę nesunku nuslėpti nuo žurnalistų. Kiek kartų esame buvę įvairiuose renginiuose, bet žurnalistai nė karto nesusekė“, - prasitarė Evelina, prisipažinusi, jog nuslėpti draugystę padeda „tam tikri metodai“.

Plačiau apie savo paslaptingąjį širdies draugą Evelina, anksčiau sieta su aktoriumi Leonardu Podenoscevu, papasakoti nepanoro.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją