Sužinojusi apie tai, kad į Lietuvą ateina garsiausias vyrams skirtas žurnalas, dainininkė pasiryžo iki šiol atviriausiai savo fotosesijai, kuriai pasirinktas Graikijos paplūdimys, - rašoma agentūros „Vilnius Lifestyle“ pranešime žiniasklaidai.

„Sklando įvairiausių kalbų apie mano krūtinės korekcijas (juokiasi). Viskas – netiesa. Kiek taisytos yra tik lūpos. Mano kūnas – natūralus, toks, kokį davė Dievas. Turėjau įvairių minčių ir gavau visokių pasiūlymų. Tačiau pasirinkau daugelio fotomodelių svajonę – „Playboy“,- šypsosi Sonia.

Atlikėja tvirtina, jog seksualumas - neatsiejama jos sceninio įvaizdžio dalis. Ar ateityje bus kitų gundančių dainininkės nuotraukų? „Žinoma, tai lems mano nuotaika ir honoraro dydis. Tačiau svarbiausia – geros komandos: fotografo, stilisto, dizainerio, taip pat fotomodelio pasitikėjimas bei tarpusavio supratimas. Tuomet galima tikėtis sėkmės”.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
Klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją