Marstonas Hefneris sako, kad paskyrą susikūrė kaip „priemonę ilgalaikiam finansiniam saugumui susikurti“.

Jaunasis Hefneris pripažįsta, kad jo žmonai tokia sutuoktinio veikla nelabai patinka, tačiau, kaip ten bebūtų, finansinė nauda taip pat svarbi.

Tinklalaidėje „Girls Next Level“ M. Hefneris sutiko detaliau papasakoti, kokių keistų pageidavimų sulaukia iš gerbėjų: „Vienas vyrukas manęs paprašė pagadinti orą, o viena moteris prisipažino pati norinti pabezdėti man į veidą. Man tinka viskas, ko iš manęs nori žmonės. Jeigu nori bezdalų, na ir gerai, tebūnie...“.

Nepaisant to, vyras pridūrė, kad kai kurių jo turinio prenumeratorių motyvai jam kelia šiokių tokių įtarimų.

„Man atrodo, kad to reikėjo kažkokiam vyrukui iš universiteto brolijos. Todėl jis ir atėjo į „OnlyFans“ ir panoro bezdančio Marstono Hefnerio video savo draugams“, - pridūrė pašnekovas.

33 metų M. Hefneris – H. Hefnerio ir jo žmonos Kimberly Conrad sūnus. Ji buvo 1988 metų sausio mėnesio „Playboy“ mergina. Ji už 63 metų H. Hefnerio ištekėjo būdama 27 metų. Kimberly Marstono susilaukė 1990 metų balandžio 9 dieną. Po devynerius metus trukusios santuokos pora pasuko skirtingais keliais, nors oficialios skyrybos įvyko tik tada, kai 2009 metais pilnametystės sulaukė Marstono jaunesnysis brolis Cooperis.

Tuo metu H. Hefneris sakė: „Būčiau mielai išsiskyręs, kai nusprendėme nebebūti kartu, bet ji norėjo oficialiai nenutraukti santuokos dėl berniukų“.

Marstonas sako, kad niekas neturėtų stebėtis faktu, kad jis internete parduoda savo pikantiškas nuotraukas: „Mano mama pozavo „Playboy“. Niekada to nesigėdijau. Tikrai nenoriu pasakyti, kad man patiko žiūrėti į ją nuogą. Tiesiog noriu pabrėžti, kad nuogas kūnas man tiesiog normalu. Girdėjau tai nuo mažų dienų“.

Prisiminęs vaikystę, vyras sako, kad dažniausiai susidraugaudavo su modelių, leidusių laiką „Playboy“ pilyje, atžalomis. Vyras teigia labai gerai prisimenantis mergaitę, vardu Atiana – 2002 metų kovo mėnesio „Playboy“ merginos Tinos Marie Jordan dukrą. Tina kartu gyveno, nes buvo H. Hefnerio mergina. Vaikai puikiai sutarė.

„Tinos Jordan dukra buvo labai miela. Labai miela maža mergaitė. Bet man į akį buvo kritusi tokia Caitlyn. Tai buvo Holivudo verta meilės istorija, pasibaigusi tragiškai. Tragiškai, nes niekada tos merginos negavau“, - tinklalaidėje atviravo garsaus tėvo sūnus.

Nors augo namuose, kur „Playboy“ turinys buvo ant kiekvieno kampo, vis tiek buvo auklėjamas į pornografiją žiūrėti iš aukšto: „Manęs tai niekada ir netraukė. Žmonės užsiima seksu ir už tai gauna pinigų, ir tame nėra nieko blogo. Jeigu ir man taip vieną dieną nutiks, na, nieko nepadarysi“. Vyras teigia, kad galiausiai viskas atsiremia į seksizmą: „Gali vadovauti nuogų žmonių masei, bet kažkodėl pats nuogas būti nenori“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją