Pirmajame pusfinalyje pasirodė Donatas Montvydas ir Rosita Čivilytė su kūriniu „Dainų daina“, Vilius Tarasovas su daina „Aš tik tavim tikiu“, Darius ir Violeta su kūriniu „Nelytėta viltis“, Egidijus Sipavičius su daina „Per mažai“, Linas Adomaitis su daina „Tavo spalvos“, Sasha Son su daina „Pasiklydęs žmogus“, Violeta Tarasovienė su kūriniu „Aš būsiu šalia“, Karina ir Milanno su daina „Kelias pas tave“, Aurelija su „Part of me“ ir „BIX“ su daina „Visko pradžia“.

Po žiūrovų balsavimo į finalą keliauja penki pusfinalio mylimiausieji: Sasha Son, Karina ir Milanno, Linas Adomaitis, Darius ir Violeta bei Aurelija. Daugiausiai žiūrovų simpatijų ir balsų šį kartą sulaukė Sasha Son. Tuo tarpu mažiausiai pasisekė Viliui Tarasovui.

Tiesioginiame eteryje vienu svarbiausių įvykių tapo Deivio Norvilo ir Rūtos Lukoševičiūtės tolesnio likimo konkurse klausimas. LRT sprendimu Rūta ir Deivis konkurse toliau nebedalyvaus, todėl gali būti, kad komisija savo nuožiūra pakvies du atlikėjus ar grupes užimti Rūtos ir Deivio vietas. Tai turėtų paaiškėti kito šeštadienio tiesioginės transliacijos metu.

Tuo tarpu vis dar turintys teisę dalyvauti konkurse pusfinalio dalyviai šeštadienio koncerte džiugino originaliais pasirodymais ir dar patobulėjusiu dainų atlikimu. Dėmesį neabejotinai atkreipė Vilius Tarasovas – savo dainą „Aš tik tavim tikiu“ atlikęs jo ir žmonos Violetos Tarasovienės besikeičiančių nuotraukų fone ir apsivilkęs Violetos nuotrauka papuoštais marškinėliais, deja, Viliui tai nepadėjo iškopti į finalą – jis liko tarp pirmojo pusfinalio autsaiderių.

Studijoje koncertą stebėję žiūrovai ovacijų negailėjo nė vienam atlikėjui, nepaisant muzikinių stilių skirtumų ar Lietuvos miestų, iš kurių jie kilę. O konkurso pusfinalio dalyviai, belaukdami rezultatų, kaip visada šmaikštavo.

Rosita Čivilytė kaip tikra advokatė savo mokiniui ir scenos partneriui Donatui Montvydui patarinėjo nekalbėti apie asmeninius santykius, Linas Adomaitis ir Vilius Tarasovas švelniai traukė vienas kitą per dantį, o Egidijus Sipavičius demonstravo tikro džentelmeno bruožus ir kalbėdamas su laidos vedėja Livija Gradauskiene pakilo nuo savo vietos – juk atsisėdus kalbėti su moterim yra nemandagu.

Kitą savaitę „Dainų dainoje“ paaiškės dar penki finalistai.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)