Dainininikei Eglei Jakštytei taip pat nusišypso laimė ir ji salėje esančius klausytojus džiugino savo balsu bei kerinčia išvaizda. Įspūdingą atlikėjos aprangą sukūrė stiliaus namai „House Of Kikimara“. Griežta, seksuali ir elegantiška – visa tai tilpo baltoje suknelėje.

Trumpa suknelės priekis atidengė it nulietas E. Jakštytės kojas, o atsegtą švarkelį imituojantis apdaras leido žvilgtelėti ir į dainininkės biustą, kurį dengė žėrinčiomis akmenėliais puošta balta liemenėlė.

Tačiau pats pikantiškiausias momentas įvyko repeticijos metu, kai Eglė repetavo savo dainą - netikėtai atsisegė jos liemenėlė. Ir tik per atsitiktinumą dainininkei pavyko išvengti „skaudžios“ nelaimės – nuogų krūtų demonstravimo, nes liemenėlė liko kaboti ant pečių.

Bijodama, kad taip gali nutikti oficialaus pasirodymo metu, E. Jakštytei liemenėlės užsegimą stilistai užsiuvo, kad nebūtų neplanuotų ir jos atlikimą galinčių sugadinti situacijų. Na, o žiūrovai tikrai būtų su džiaugsmu pažiūrėję į toki pikantišką vaizdelį koncerto metu.