Courtney Stodden vardas plačiai nuskambėjo prieš penkerius metus – vos šešiolikos metų sulaukusi mergina taip sužavėjo 51 metų aktorių Dougą Hutchinsoną, jog 35 metais vyresnis vyras nusprendė ją vesti – mergina tapo trečiąja jo žmona. Ši santuoka, žinoma, buvo lydima didžiulio skandalo šleifo, o aktoriui teko gintis nuo kaltinimų pedofilija – išties, būdama šešiolikos Courtney Stodden atrodė ženkliai vyresnė.

Skandalų netrūko ir jos tolimesniame gyvenime – kvietimai dalyvauti prieštaringai vertinamuose televizijos realybės šou, pikantiškos fotosesijos, skyrybos ir vėl susitaikymas su sutuoktiniu bei namudinė pornografinė juosta, kurią ji už milijoną dolerių pardavė tik suaugusiems skirtos industrijos milžinei „Vivid Entertainment“.

Dabar gi 21 metų mergina visas jėgas ir „talentą“ skiria savo paskyros socialiniame tinke populiarinimui. Kol kas įspūdinga sekėjų armija ji negali pasigirti, tačiau galime neabejoti – jei Courtney Stodden ir toliau tokiais tempais savo paskyrą pildys karštomis nuotraukomis, sekėjų armija nuo 95 tūkstančių sparčiai šoktelės iki kur kas didesnio skaičiaus.