Anot jos, tereikėjo daug „tverkinti“ repetuojant savo dainos „Mo Bounce“ pasirodymą.

„Niekad negalvojau, kad norėdamas „tverkinti“, turi būti toks lankstus“, – tikino Iggy. Anot jos, „tverkinimo“ mokytoja net pasiūlė savo kūną lavinti jogos pamokose, kad dar puikiau galėtų atlikti šį seksualų šokio judesį.

Tiesa, ne viskas taip teigiama ir gražu, kaip gail pasirodyti. Po tokio staigaus svorio kritimo, sunerimo Iggy daktarai. Jų tegimu, per savaitę yra sveika atsikratyti vos kilogramo ar dviejų.

Šeimos gydytojas Toddas Sontagas leidiniui Dailymail.co.uk patikino, kad Iggy atsikratytą svorį greičiausiai sudarė organizmę susikaupęs vanduo. „Didžiulis skirtumas tarp svorio ir riebalų metimo. Kai imiesi kardinalių pokyčių, pirmą savatę tikrai atsikratai ne riebalų. Didžiąją dalį šio svorio sudaro vandenys, o iš tikrųjų juk norisi atsikratyti riebalų“, – kalbėjo daktaras ir pridūrė, kad staigus svorio metimas yra kenksmingas tiek fiziškai, tiek psichologiškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)