Grupės „Studentės“ bei Irūnos Puzaraitės ir Mariaus Jampolskio karjera besirūpinanti L.Lapkauskaitė prarado tris tūkstančius litų. Pasak moters, ankstyvą rytą kartu su Irūna ir Mariumi važiuodama į uostamiestį, kur turėjo įvykti dueto koncertas, jie stabtelėjo vienoje greitkelio Kaunas-Klaipėda užkandinėje.

Kiek užkandę ir išgėrę kavos, atlikėjai kartu su prodiusere pajudėjo toliau ir tik Klaipėdoje L.Lapkauskaitė pastebėjo, jog neturi piniginės – paliko ją užkandinėje. „Jėzus, chebra, neturiu piniginės“, - griebėsi už galvos prodiuserė. Pasak jos, piniginėje tą kartą kaip tyčia buvo solidi pinigų suma – trys tūkstančiai litų. „Paprastai tokių sumų nesivežioju, tačiau namuose darau remontą, galvojau Klaipėdoje pasidairyti kokio šviestuvo“, - pasakojo L.Lapkauskaitė.

Prodiuserė paskambino į užkandinę, kurioje ryte buvo sustoję, ir paklausė, ar ten dirbančios moterys nerado paliktos piniginės. L.Lapkauskaitei kaip akmuo nuo širdies nusirito, kai ragelyje išgirdo ramų balsą, tvirtinantį, kad piniginė rasta ir laukia savo šeimininkės. Grįždama iš Klaipėdos prodiuserė užsuko į užkandinę, ir jau ketino už radybas personalui atsidėkoti šimto litų kupiūra, tačiau žvilgtelėjusi į piniginę nustėro – joje nebuvo nė lito, tik centai ir mokėjimo kortelės.

Pasiteiravus, kur dingo pinigai, užkandinėje dirbančios moterys tik gūžtelėjo pečiais - mat prieš randant piniginę į užkandinę sugriuvo visas būrys čia sustojusio autobuso keleivių.

„O juk sakiau: „Chebryte, nestojame čia“, - graužėsi L.Lapkauskaitė, liūdnai juokaudama, kad taip brangiai už koncertą jai dar niekada neteko susimokėti.