Viešbučio ,,Sunset Tower“ restorane vykusiame vakarėlyje beveik visos aktorės vilkėjo tas pačias suknias, su kuriomis ant scenos lipo atsiimti statulėlių.

Ir šviesiai violetinės spalvos vakarinę suknelę vilkinti besilaukianti Natalie Portman, ir panašios spalvos prabangia ir žaviai nugarą apnuoginusia suknele pasipuošusi Scarlet Johanson, ir įspūdingo ilgio balta suknia pasipuošusi Charlize Theron – visos aktorės atrodė viena už kitą įspūdingiau.

Bet ne visoms aktorėms ypač iškilmingas garderobas buvo patogus. ,,Oskarą“ už antraplanį vaidmenį gavusi penkiolikmetė kylanti Holivudo aktorė Hailee Steinfeld į vakarėlį atvyko jau be kojas nutrynusių batelių, vietoj kurių mūvėjo sportbačius, Hilary Swank savo ilgą sidabru žėrinčią suknią buvo priversta vis kilstelėti aukštyn, problemų kilo ir aktorei bei dainininkei Jennifer Hudson.

Pasipuošusiai žemę šluojančio ilgio įspūdinga oranžinės spalvos vakarine suknia, J. Hudson prireikė asistento, kuris prilaikė suknelės apačią, kol garsenybė iš automobilio ėjo į restoraną.