Šiais metais raudonasis kilimas žėrėjo įvairiomis spalvomis, tačiau daugiausiai garsios moterys rinkosi ką tik atėjusio pavasario diktuojamas madas – karamelės, kakavos, pieno spalvas ir šių spalvų įvairias variacijas. Bijančios suklysti rinkosi laiko patikrintą juodą ar su raudonuoju kilimu susiliejančią raudoną spalvas.

Pirmąjį „Oskarą“ gyvenime pelniusi aktorė Sandra Bullock, įvertinta už vaidmenį filme „The Blind Side“ („Nematoma pusė“), taip atrodė nepriekaištingai – ji vilkėjo šilkinę sidabru žėrinčią suknią, puoštą nėriniais. Beje, aktorė dieną prieš tai gavo ir blogiausios aktorės apdovanojimą „Auksinių aviečių“ ceremonijoje.

Geriausiu aktoriumi pripažintas 60-ies Jeffas Bridgesas, už vaidmenį filme „Crazy Heart“. Tačiau labiausiai įvertinimu, ko gero, džiaugėsi aktorė Mo Nique, įvertinta kaip geriausia antraplanė aktorė. Mo Nique, kaip ir daugelis kitų stambesnio kūno sudėjimo moterų, šį vakarą vilkėjo mėlynos spalvos suknią. Atrodo, šių metų „Oskarų“ saugi spalva – mėlyna. Ja puošėsi ir su svoriu nuolat kovojanti amerikiečių TV žvaigždė Oprah Winfrey, ir aktorė Gabourey Sidibe, ir pastaruoju metu dėl svorio kritikuojama Mariah Carey.

Labiausiai iš minios išsiskyrė drąsią suknią apsivilkusi aktorė Hilary Swank, įvairiomis spalvomis ir raukiniais sužibėjusi Zoe Saldana ir paprastumą su prabangą sugebėjusios suderinti Demi Moore, Cameron Diaz ir Miley Cyrus.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – „Oskarų“ teikimo ceremonijos raudonojo kilimo damos.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją