Vis dėlto E. Bžesko ir jo moterų ryšys niekada nenutrūksta – jis iki šiol artimai bendrauja ir dirba su savo buvusiomis merginomis – Karina Krysko, Nijole Pareigyte ir Oksana Zlatkovaite, kurios be kita ko taip pat dirba drauge.

Vis dėlto šeštadienio naktį savo grupės gyvo garso koncertą Vilniuje surengusi Natalija Zvonkė davė pagrindo kalboms, kad tarp Oksanos ir Egmonto taškas dar nepadėtas. „Bžeskai, kodėl tu nemyli Oksanos?“, –į salėje esantį draugės mylimąjį kreipėsi Natalija. Šie žodžiai turėjo tapti įvadas į dainą „Suprasi, kai prarasi“, kurią Natalija ta pačia proga dar skyrė ir vyrui Deivydui.

Nors „Yvos“ koncerto Oksana su Egmontu didžiąją laiko dalį klausėsi atskirai, o žavingoji vadybininkė buvo paskendusi ir kito vyro glėbyje, vis dar kartu dirbantys buvę mylimieji ištaikė minutėlę pasišnekučiuoti tik dviese.

Galbūt gera O. Zlatkovaitės bičiulė N. Zvonkė apie šią meilės istoriją žino kur kas daugiau?

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją