B. Rossi teigė, kad ji su Ch. Sheenu mylėjosi šešis kartus, kol aktorius galiausiai pranešė, kad jo ŽIV testas yra teigiamas. Tačiau tuo momentu ji sutiko toliau mylėtis be apsaugos priemonių.

B. Rossi taip pat tvirtino, kad aktorius privertė ją pasidaryti abortą, kai ji 2014 metų kovą pastojo. Be to, Ch. Sheenas ne visada gerdavo vaistus nuo ŽIV, o vieną kartą nukreipė į jos galvą šautuvą ir kelis kartus spaudė gaiduką. Pastarasis incidentas įvyko tuo metu, kai pora sėdėjo automobilyje. Tačiau šautuvas nebuvo užtaisytas. B. Rossi, kurios tikrasis vardas ir pavardė yra Scottine Ross, teigia, kad Ch. Sheenas grasino ją palikti, jeigu ji nepasidarys aborto. Dokumentuose, kuriuos pirmiausia pamatė TMZ, aktorius teigė nenorįs, kad ji „pagimdytų protiškai atsilikusį vaiką“.

Pasak B. Rossi, vienu atveju Ch. Sheenas taip įtūžo, jog griebėsi itin grubaus sekso, nuo kurio ji pradėjo kraujuoti. B. Rossi prašė jo liautis, bet jis neklausė. Byloje Ch. Sheenui pateikiami kaltinimai užpuolimu, sumušimu, tyčiniu emociniu aplaidumu, neteisėtu įkalinimu ir neatsargumu.

Penkių vaikų tėvas tris kartus buvo sukūręs šeimą ir visus tris kartus santuokos baigėsi skyrybomis. 2014 metų vasarį Charlie Sheenas susižadėjo su pornografinių filmų aktore Brett Rossi – vestuvės buvo planuojamos tų pačių metų lapkritį, tačiau likus mėnesiui pora „abiejų pusių susitarimų“ pasuko skirtingais keliais.

Fotoagentūrose pasirodžius naujausioms B. Rossi nuotraukoms, Ch. Sheenas turėtų nusigraužti nagus, kokį grožį prarado. Juk tokios dievaitės ilgai vienišos neužsibūna.