Vaizdo klipo premjera buvo ypač laukiama, nes būtent jo filmavimo aikštelėje užsimezgė 22 metų Jegoro Krido, vadinamo naujuoju Rusijos pleibojumi, ir itin populiarios socialinio tinklo „Instagram“ gražuolės Viktorijos Odincovos (jos sekėjų armija viršija pustrečio milijono žmonių) romanas.

Filmavimo aikštelėje įsiplieskęs bendraamžių flirtas greitai peraugo į tikrą meilės romaną – įsimylėjėliai jau buvo pastebėti kartu leidžiantys atostogas Graikijoje, o štai dabar dienos šviesą išvydo ir vaizdo klipas, kurį filmuojant ir užsimezgė draugystė. Vaizdo klipas, kuriame Jegoras Kridas vaidina lovelasą, o Viktorija Odincova – fatališką gražuolę, pavyko išties karštas: apie tai liudija ir scenos, kuriose mergina nusifilmavo visiškai apsinuoginusi.

Prieš užmegzdamas romaną su Viktorija Odincova, Jegoras Kridas jau buvo spėjęs išgyventi ne vieną meilės dramą – Rusijos žiniasklaidoje buvo rašoma apie jo nutrūkusį romaną su atlikėja Niuša. Vėliau jį užbūrė moldavų modelis Xenia Deli – ketveriais metais vyresnė mergina savo laiku susitikinėjo su Justinu Bieberiu ir nusifilmavo jo vaizdo klipe „What Do You Mean“, o šių metų birželį savo ranką ir širdį atidavė 62 metų Egipto milijonieriui Ossamai Fathi Rabahui Al-Sharifui.