Pirmadienį populiarioje vaizdelių peržiūros platformoje „YouTube“ pasirodė vaizdo įrašas, kuriame įamžintas merginos, panašios į realybės šou „2 barai” dalyvės Tori Vikk, viliotinis. Tai tėra tik ištrauka iš gana karšto striptizo prieš kompiuterio kamerą – visą įrašą, kuriame mergina visiškai nusirengia ir demonstruoja savo intymias kūno vietas, galima rasti pornografijos tinklapyje.

Jei tai, kaip įtariama, iš tiesų yra Tori Vikk, šis vaizdo įrašas galėjo būti padarytas ir prieš kelerius metus – bent jau tada, kuomet merginos, šiuo metu bandančios savo jėgos realybės šou, ranka dar nebuvo papuošta efektinga tatuiruote.

Kol kas nei pačios Tori Vikk, nei realybės šou paskyrose socialiniuose tinkluose internete pasklidęs vaizdo įrašas nekomentuojamas.

Prieš kelerius metus viena televizijos projektų dalyvė jau buvo įsivėlusi į panašų skandalą – prieš TV3 projekto „Šok su manimi“ eilinio sezono pradžią internete pasklido vaizdeliai, kuriuose Jolanta Leonavičiūtė, pakviesta dalyvauti populiariame šou, buvo užfiksuota keliuose itin intymiuose vaizdo įrašuose.