„No Doubt“ vokalistės dramatiškai sudainuota asmeninė nelaimingos meilės istorija tapo triuškinančiu hitu, o albumas „Tragic Kingdom“ visame pasaulyje buvo parduotas daugiau nei 16 milijonų kopijų tiražu. Šios plokštelės dėka „No Doubt“ pateko į elitinių grupių sąrašą, o scenoje nenustygstanti vokalistė Gwen Stefani tapo naująja rokenrolo princese ir stiliaus ikona.

Tačiau rokenrolo epocha baigėsi. Kartu su savo sutuoktiniu, roko grupės „Bush“ muzikantu Gavinu Rossdale'u Gwen Stefani susilaukė trijų vaikų, įrašė kelis solinius albumus ir atrado save filmavimo aikštelėje. Tačiau praėjusiais metais jos gyvenime įvyko lūžis – po santuokoje kartu praleistų dvylikos metų sutuoktiniai išsiskyrė.

Galbūt tai tapo viena iš priežasčių, kodėl Gwen Stefani vėl nusprendė atsigręžti į muziką – netrukus parduotuvėse pasirodys jos naujas, po dešimties metų pertraukos įrašytas albumas „This is What the Truth Feels Like“. Ar jame rasime panašią dainą į nemariąją „Don't Speak“? Laikas parodys. O kol kas ruošdamasi savo naujo albumo pristatymui bei koncertiniam turui Gwen Stefani žiniasklaidai ir būsimų koncertų lankytojams prisistato kitokio pobūdžio renginiuose – dainininkės ir aktorės pasirodymas Tokijuje surengtoje „Mercedes Benz“ mados savaitėje sulaukė didžiulio fotoreporterių dėmesio. Ir tai neturėtų stebinti – buvusi rokenrolo mergaitė, o dabar – 46 metų trijų vaikų mama atrodo tiesiog stulbinančiai.