Dizainerė Kristina Valančiūtė socialiniame tinklapyje „Facebook“ pasidalino kompromituojančiomis nuotraukomis, kur iš to paties audinio pasiūtus drabužius vilki ir scenos princas Rytis Cicinas, ir dainininkė Eglė Jakštytė.

„Juokas pro ašaras, būna ir tokių gyvenimiškų paradoksų!!!“, - po nuotraukomis brūkštelėjo dizainerė.

Pasidomėjus ar mados namai „House of Kikimara“ apsiėmė kurti abiejų šių popscenos žvaigždžių stilių, K. Valančiūtė papasakojo visą E. Jakštytės prabangių ir „svarovskiais“ siuvinėtų kelnaičių atsiradimo istoriją.

„Taip, E. Jakštytės įvaizdį kūriau aš, tačiau, kai pamačiau tokį patį R. Cicino švarką – labai nustebau. Šį audinį pirkome Londone centre esančioje prabangioje audinių parduotuvėje. Tai labai prabangus ir gražus „Just Cavalli“ audinys su leopardo raštais. Šis įvaizdis E. Jakštytei buvo sukurtas specialiai Rihannos projektui. Todėl ir pasirinkome būtent šį audinį. O Rytis šią medžiagą rado pats“, - apie rankų darbo kelnaites pasakojo dizainerė.

K. Valančiūtė taip pat neslėpė savo minčių apie Cicino drabužį: „Švarkas taip pat galėtų būti nieko, jei būtų panaudotos tik detalės iš tos medžiagos, o ne visas audinys“.

Rytis Cicinas

„Facebook“ nuotr.

Neįtikėtina, kad kartais gyvenime nutinka tokie žavūs netikėtumai.