Vilniaus klube „Pacha“ viena už kitą drąsesnės merginos iš įvairių Lietuvos kampelių kovėsi dėl galimybės fotografuotis erotiškame kalendoriuje. Merginas vertino, apžiūrinėjo ir aštriais klausimais provokavo garsių žmonių komisija, kurioje buvo ne tik žavingoji Genutė Žalienė, bet ir moteriškų grožybių žinovas Egmontas Bžeskas.

Apsitempusios mažučius bikinius įvairaus amžiaus šatenės ir blondinės ne tik dailiai šypsojosi, bet ir bandė demonstruoti savo talentus. Daugelis merginų šoko ar dainavo, nemaža dalis prisipažino, kad nėra apdovanotos išskirtiniais talentais, kai kurios sugebėjo ir iki ašarų prajuokinti komisiją.

„Kadangi mano talentas yra poezija, skaityti eiles, tai šiandien aš poezijos nedeklamuosiu“, – sakė viena dalyvė. Kitos dalyvės G. Žalienė paprašė išvardinti garsiausius pasaulio muziejus, tačiau susijaudinusi mergina nesugebėjo prisiminti nė vieno.

Pakankamai sunku kai kurioms merginoms buvo atsakyti ir į, atrodytų, visai nesudėtingus klausimus. Dainuoti mėgstanti gražuolė niekaip negalėjo prisiminti, kokie penki pasaulyje garsūs solistai jai labiausiai patinka.

Tačiau ne gražuolių poezija ir žinios domino klube susirinkusius stipriosios lyties atstovus. Aplink merginas zuję vyrai ryjo akimis merginų kūnus. Klube sukiojosi ir grupelė italų, galbūt ieškojusių naujų draugių.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – įspūdingų formų gražuolės.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją