Tačiau panašu, kad simpatiška artistė turi visus šansus įsilieti į margaspalvį Lietuvos pramogų pasaulį ir užimti čia toli gražu ne paskutinę vietą.

Mergina kiek netikėtai buvo atrasta antradienio vakarą viename sostinės viešbutyje, veiklioms moterims skirtame vakarėlyje, kurioje jos galėjo susipažinti su grožio priemonėmis, degustuoti kavą, o taip pat stebėti kalėdinę „Women's Secret“ drabužių kolekcija. Viena jos dalis buvo skirta apatiniam trikotažui ir tai salėje, žinoma, sukėlė pagyvėjimą.

Tarp improvizuotu podiumu žingsniavusių modelių Ramona Rubytė bene labiausiai išsiskyrė savo drąsia laikysena, flirtu su fotografais bei žiūrovais ir ore plevenančia charizma.

Dar įdomesni dalykai vyko viešbučio vestibiulyje, kur kolekcijos pristatyme dalyvavusios merginos fotografavosi prie kalėdinės eglutės. Kaip tik tuo metu vestibiulyje šurmuliavo ir iš Azijos atvykę svečiai, kurie apstulbę dairėsi į vien tik apatinį trikotažą vilkinčiais lietuvaites, o raudonomis kelnaitėmis, tokios pačios spalvos liemenėle ir peniuaru vilkinti Ramona Rubytė sukėlė tikrą furorą.