Sekmadienį nemažai jautresnių merginų bei moterų, o ir, rodos, kasdienybėje nepalaužiamų vyrų braukė ašarą, skaitydami merginų grupės „Pop Ladies“ gyvojo sidabro Katažinos Zvonkuvienės viešą prisipažinimą meilėje.

Lygiai prieš metus, liepos 26-ąją, Katažina ir Deivydas Zvonkus žengė prie altoriaus ir nedidelėje Vilniaus rajono Medininkų bažnyčioje apsikeitė meilės ir ištikimybės žodžiais. Ne vienai jaunavedžių porai pirmieji santuokinio gyvenimo metai tampa tikru išbandymu, kuomet romantiškus ir svaigius susitikinėjimus pakeičia gyvenimas po vienu stogu su savo rūpesčiais ir rutina.

Tačiau Deivydas ir Katažina Zvonkai šį egzaminą išlaikė aukščiausiu balu – bent jau taip galima spręsti iš jausmingų Katažinos eilučių, paskelbtų jos paskyroje socialiniame tinkle.

„Mano meilė... štai ir metai prabėgo... o aš myliu Tave vis karščiau ir karščiau. Ačiū Tau už kiekvieną dieną, nes tik su Tavim supratau, ką reiškia būti tokiai mylimai..“, - tokie Katažinos Zvonkuvienės žodžiai, skirti mylimajam, šiandien tapo retenybe materializmu persunktame visuomenės gyvenime, tačiau pasiekia giliausius širdies užkaborius.