Gyręs į vakarėlį susirinkusių vyrų aprangos stilių, Mantas negailėjo kritikos vakaro viešnioms.

„Negalėjau nepastebėti ir į ausį draugei nepasakyti: „Pažiūrėk, kaip ši moteris atrodo“, - sakė vakarėlio įkarštyje pakalbintas Mantas, čia besisukiojęs su kūrybine „Mados reido“ grupe. Nors tą vakarą stilistui labiau rūpėjo ne moterų apsirengimo stilius, o jų nuomonė apie „Playboy“ žurnalą, pro žvitrią stilisto akį negalėjo prasprūsti moterų ir merginų aprangos detalės.

„Mūsų moterys moka puoštis ir rengtis, tačiau šiandien tuo nepasirūpino. Renginys prasidėjo aštuntą valandą vakaro, tad laiko pasidabinti lyg ir turėjo užtekti“, - sakė M.Petruškevičius. Koks gi turėjo būti moterų, išsiruošusių į „Playboy“ žurnalo pristatymo vakarėlį, aprangos stilius? „Subtilus, rafinuotas – ne ta prasme, kad brangus, - greitakalbe žėrė Mantas. – Gražus kokteilinis stilius“.

„Playboy“ vakarėlyje besisukiojusiems vyrams Mantas negailėjo komplimentų. Gerų stilisto žodžių nusipelnė ne visi – tik tie, kurie išpildė aprangos kodo reikalavimą, ir į vakarėlį atėjo po kaklu pasirišę varlytes ar kaklaraiščius. „Ir pasirinkę juodą-baltą spalvas“, - pridūrė M.Petruškevičius. Kas gi tą vakarą atrodė geriausiai? Laimutis Pinkevičius? Marius Gelažnikas? „Aš mačiau galbūt ir ne garsius vyrus, kurie atrodė puikiai, tad dabar išskirti žvaigždes – nesąmonė, yra ir ne žvaigždžių, atrodančių gerai“, - sakė stilistas.

M.Petruškevičius nepagailėjo daugybės šiltų žodžių ir pirmojo lietuviško „Playboy“ viršelio modeliui – „Ranga Group“ koncerno vadovo, milijonieriaus Laimučio Pinkevičiaus žmonai Astai Valentaitei-Pinkevičienei. Daugybė vyriškos lyties vakaro svečių, pastvėrę šviežutėlį žurnalą, godžiai vartė jo puslapius, ieškodami jau gandais spėjusios apaugti A.Valentaitės-Pinkevičienės fotosesijos. Ne vieno vyriškio akyse švietė nusivylimas – nors fotosesija ir pavyko labai subtili ir išraiškinga, tačiau „Fashion Gates“ valdybos pirmininkės kūną gana kruopščiai dengia drobulės.

Visai kitaip atsiskleidžia Ukrainos modelis Darija Astafjeva, kurios kūno formos suvirpino ne vieno žurnalą pervertusio džentelmeno širdį. Galbūt todėl vakarėlio viešnia buvo tokia populiari ir su ja įsiamžinti troško daugybė vakaro svečių.

Tarp būrelio verslininkų, teisininkų ir visuomenės veikėjų, nemokamais gėrimais vaišinosi ir galybė Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių – į vakarėlį užsuko Karina Krysko su Sauliumi Skambinu. Čia pat sukinėjosi jos kolegės Nijolė Pareigytė ir Ingrida Martinkėnaitė, visiems šypsojosi lietuviškuoju Hughu Hefneriu („Playboy“ įkūrėjas) pramintas Egmontas Bžeskas su savo palydove Oksana Zlatkovaite. Kaip visada žaismingai buvo nusiteikęs vakarėlių liūtas Marius Gelažnikas, prie stalo kartu L.Pinkevičiumi ir A.Valentaite-Pinkevičiene už „Playboy“ atsiradimą Lietuvoje ir pirmąjį viršelio modelį pakėlę taures prabangaus šampano.

„Pabo Latino“ rūkomajame buvo galima sutikti linksmai nusiteikusią Agnę Jagelavičiūtę bei Vytautą Rumšą, kuris domėjosi „Palyboy“ turiniu bei jo kaina. Naujasis leidinys kainuoja 8 litus 95 centus, tad vakarėlyje kokteilį gurkšnojęs taip pat vyrams skirto žurnalo FHM redaktorius Aidas Puklevičius gali būti kiek ramesnis - jo redaguojamas leidinys yra dviem litais pigesnis.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją