„Visada žavėjausi asmenybėmis, kurios gali sau leisti pačią didžiausią prabangą šiame gyvenime – tiesiog būti savimi“, - teigia „Coocoomos“ kūrybos vadovė Rūta Mackevičiūtė. Apie tai kalba ir naujausios „Coocoomos“ kolekcijos įvaizdis - klasikinės formos, patogūs prabangaus kašmyro ir merino vilnos audinių drabužiai, kurių gamyboje panaudoti audiniai ir verpalai atspindi pačią aukščiausią kokybę, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Sakoma, kad ne drabužis puošia moterį, bet moteris puošia drabužį. Daina Bosas – asmenybė įkūnijusi šio rudens „Coocoomos“ kolekcijos heroję. Tai moteris nepaliekanti abejingų – veikli, rafinuota, elegantiška ir visada žinanti ko nori. Šios kolekcijos drabužiai skirti būtent tokioms moterims, jie neužgožia asmenybės, tik paryškina pačius gražiausius jų bruožus. „Coocoomos“ mados ženklas atspindi savarankiškos, tvirtais žingsniais per pasaulį žengiančios ir savo tikslo siekiančios moters įvaizdį.

„Kai ankstyvą rytą susitikome su Daina, iš karto viskas vyko pagal planą. Šį kartą visa komanda buvome išsikėlę tikslą – fotosesija su laukiniais žvėrimis Dainos vadovaujamame pramogų komplekse „Gamtos perlas“. Neprijaukinti, bailūs ir tik retkarčiais prisileidžiantys žmones arčiau, turėjo tapti mūsų fotosesijos dalyviais. Laukinių elnių bandos, briedė Meilė, stručiai, bizonai, vilkai komandą pasitiko su dideliu susidomėjimu. Tik gal ne visi jie buvo pasiruošę taip artimai su mumis bendrauti, kaip mes norėjome, - juokiasi R.Mackevičiūtė. - Kai mūsų komanda laukinių vilkų aptvare traukė į šalį, Daina drąsiai žengė pirmyn ir paklausė, kurioje vietoje mes norime fotografuoti. Ne veltui sakoma, kad stiprią asmenybę, pasitikėjimą ir drąsą puikiai jaučia gyvūnai“.